Чи можна заморозити мафіни?

Маффіни, скони, булочки та іншу дрібницю цілком; пироги, кекси та хліб ріжу скибочками, у пакети та в морозилку. Можна заморожувати великі вироби також цілком, але в цьому випадку їх доведеться повністю розморожувати.мені ж зручніше діставати по парі шматочків хліба до обіду або розігрівати на сніданок один мафін.

Мафін ванільний з ізюмом Перед використанням в їжу необхідно розморозити препарат при температурі 18±5°С протягом 60 хв. Допускається розморожування у мікрохвильовій печі при потужності 700W протягом 1 хв. Після розморожування зберігати трохи більше 48 год.

Якщо ви хочете зберегти виключно бісквіт, без крему та начинки, то він спокійно буде зберігатися у холодильнику до 5 діб. Це ж стосується і маффінів. Але якщо у складі вашого десерту є кремова шапочка або начинка, то, на жаль, термін придатності різко скоротиться до 72 годин!

В цілому, бісквіти, хліб та інша випічка добре підходять для заморожування. Остиглий бісквіт можна заморожувати повністю або порізати на частини. Для заморожування розкладіть шматки торта в охолоджувальні лотки відповідної форми. Так само легко заморозити здобну випічку.

Related Posts