Чи можна замочити мигдаль?

Замочування мигдалю не тільки сприяє травленню, але й значно покращує смак горіхів, також змінює їхню структуру та полегшує процес жування.. Оскільки мигдальне масло вбирає воду, горіхи стають м'якшими.

Мигдаль, пекан, макадамія, бразильський горіх – 8 – 12 годин, зі зміною води. Для кеш'ю – 3-6 годин. Однак, якщо перетримати, у цих горіхів зіпсується смак. Зберігати горіхи після замочування необхідно у холодильнику.

Сам спосіб замочування дуже простий: 1 частина горіхів на 2-3 частини теплої води. Час замочування від 8 до 12 години.

Звичайно, мигдаль корисний сам собою. Але замочений горіх містить набагато більше вітаміну В і Е, фолієвої кислоти, таких ферментів, як ліпаза. Згідно з Мінсільгоспом США, замочений мигдаль – це джерело калію, заліза, харчових волокон, білка та корисних жирів, потужних антиоксидантів.

Related Posts