Чи можна використовувати яблучний оцет замість звичайного?

Яблучний оцетоцет, одержуваний мікробіологічним методом яблучного сировини. Яблучний оцет має набагато багатший смак і поживну цінність, ніж звичайний, спиртової. Він має м'який смак, аромат. До його складу входять біологічно активні речовини.

Для випічки При запіканні можна, можливо використовувати звичайний білий оцет. (у співвідношенні 1: 1) або лимонний сік у дещо меншій кількості. Якщо рецепт вимагає склянки яблучного оцту, використовуйте склянку лимонного соку.

Яблучний оцет покращує травлення, нормалізує роботу кишечника та прискорює метаболізм. Якщо розбавити його в воді і приймати до їди, оцет допоможе запобігти печії та вирівняти pH-рівень в організмі — особливо це важливо для тих, хто зловживає кавою або їсть багато солодкої.

Related Posts