Повторне заморожування (другий раз) вкрай не рекомендується. Якщо ви розморожували фарш у холодній воді, то перед повторним заморожуванням його необхідно приготувати.
Ви цілком безпечно можете повторно заморозити м'ясо, курку та будь-які інші продукти, якщо вони були розморожені у холодильнику при температурі 5 °C або нижче. Від цього можуть постраждати лише смакові якості продуктів.
Розморожений у холодильнику
Різновид фаршу | Температура | Термін зберігання |
---|---|---|
М'ясний | Від 0 до 6 градусів Цельсія | До 12 години |
Рибний | Не більше 6 годин | |
Фарш з птиці | Не більше 5 годин | |
Ковбасний чи сосисочний | Не більше 12 годин |
Чим вища її температура, тим менше часу потрібно на розморожування. З іншого боку, зі збільшенням температури води різко знижується якість фаршу. Саме тому рекомендується використати саме холодну воду. У будь-якому випадку, підвищувати її температуру вище 15°С не можна.