Чи можна розморожувати фарш кілька разів?

Повторне заморожування (другий раз) вкрай не рекомендується. Якщо ви розморожували фарш у холодній воді, то перед повторним заморожуванням його необхідно приготувати.

Ви цілком безпечно можете повторно заморозити м'ясо, курку та будь-які інші продукти, якщо вони були розморожені у холодильнику при температурі 5 °C або нижче. Від цього можуть постраждати лише смакові якості продуктів.

Розморожений у холодильнику

Різновид фаршуТемператураТермін зберігання
М'яснийВід 0 до 6 градусів ЦельсіяДо 12 години
РибнийНе більше 6 годин
Фарш з птиціНе більше 5 годин
Ковбасний чи сосисочнийНе більше 12 годин

Чим вища її температура, тим менше часу потрібно на розморожування. З іншого боку, зі збільшенням температури води різко знижується якість фаршу. Саме тому рекомендується використати саме холодну воду. У будь-якому випадку, підвищувати її температуру вище 15°С не можна.

Related Posts