Чи можна пити ром у чистому вигляді?

Чистий ром Якісний білий ром рекомендується пити у чистому вигляді. Це традиційний аперитив: напій слід подавати на початок основної трапези, використовуючи горілчані чарки. Він здатний пробуджувати апетит навіть краще, ніж вино.

Класика жанру – подати ром у сніфтерах, роксах або келихах типу Ноузинг. Найчастіше вони використовуються, коли на столі стоїть пляшка з витриманим ромом, – Його прийнято пити В чистому вигляді. За прикладом віскі. І за бажання ром можна з'єднати з льодом – обсягу келиха цілком вистачить.

Чорний ром – Той самий напій, який щиро шкода розбавляти чимось, навіть якщо це найкращі лікери, хоча є безліч коктейлів на основі темного рому. Найчастіше чорний ром п'ють саме чистим, іноді додаючи лід, а справжні фанати навіть лід не кладуть, а просто охолоджують ром перед вживанням.

Напій подають на початку гуляння як аперитив і п'ють із горілчаних чарок. Білий (прозорий) ром збуджує апетит, діючи не гірше, ніж вино чи горілка. Оптимальна закуска – будь-яка м'ясна страва. Темний або золотий ром краще подавати після основної трапези як діжестив.

Related Posts