Що робити, якщо тісто не піднялося – можна, можливо чи з нього щось пекти або що потрібно зробити, щоб виправити помилку? Пекти з того, що не поднявся тіста, звичайно, можна, можливо, але пиріжки не будуть такими пишними. Вони не піднімуться ні під час смаження, ні в процесі запікання в духовці.Sep 13, 2021
Звичайно, старі, які підвели, використовувати не можна ні у разі. Якщо це гранульовані, слід набрати чайну ложку і змішати в чашці з 200 мл теплої води, столовою ложкою цукру. Суміш добре вимішати, залишити хвилин на 10-15, поки|доки| на ній не підніметься хоча б 3-сантиметровий шар піни.
Якщо це так, то, ймовірно, через те, що ваше тісто погано вимішано. Місіть його на столі з додатковим борошном доти, поки його консистенція стане гладкою і шовковистою на дотик, і тісто більше не буде прилипати до рук. Поставте його «відпочивати» і підніматися у вологому середовищі.
Якщо пінка не з'явилася, значить дріжджі погані та реанімації не підлягають, їх можна викинути.По суті не має ніякого значення, який вигляд дріжджів використовувати, головне – вони мають працювати. Чому ж дріжджі можуть НЕ працювати:
- Термін придатності минув або майже минув. …
- Якість. …
- Умови зберігання.