Чи можна на ніч замочити рис?

Дослідники рекомендують замочувати ризик на ніч перед приготуванням, щоб позбавитися шкідливих хімікатів. Такий захід, за словами вчених, знижує ризик захворювання на рак і хвороби серця та судин.09 Feb 2017

Щоб вийшла в'язка каша, можна, можливо замочувати Мал нетривалий час. У такий спосіб збережеться частина крохмалю. Для замочування крупи використовуйте чисту воду, прозорий посуд. Тримайте ємність за кімнатної температури.

Неподрібнений або неочищений цільнозерновий коричневий, чорний, червоний, дикий або інший невідшліфований Мал: замочувати 6-12 годин Неочищений коричневий Мал: замочувати 4-6 годин Тайська клейка Мал: замочити на ніч Басматі, жасмин і Мал для суші: витримайте 15-30 хвилин, якщо в рецепті не вказано інше

Чи потрібно замочувати Мал? Це можна, можливо зробити, якщо ви хочете скоротити час варіння. Проте тримати Мал у воді доведеться 30-60 хвилин. Якщо ви замочили рис на годину і він увібрав усю воду, варити його потрібно всього 5 хвилин.

Related Posts