Чи можна їсти макарони на третій день?

Приготовлені макарони зберігаються у холодильнику від трьох до п'яти днів. Після цього макарони втрачають свої смакові якості, а ймовірність появи цвілі зростає.

Дієтолог поділилася, чому не можна є «вчорашні» макарони У макаронах міститься крохмаль, який при розігріванні стає модифікованим, і тому погано перетравлюється. При використанні їх на другий день у продукті виробляються електрони, у результаті виникають вільні радикали.

2 роки Термін зберігання макарон складає 2 роки у сухому приміщенні. Згущене молоко в металевій банці зберігається 1 рік, у пластиковій – 6 місяців. Немиті яйця можна зберігати без холодильника близько місяця, у холодильнику – 3 місяці.

«Макарони вважаються калорійним продуктом, але у 100 грамах відвареної пасти міститься 100-120 калорій, – каже дієтолог. – Розмір однієї порції пасти дуже може варіювати від ваших цілей, потреб, кількості вуглеводів протягом дня, але в середньому становить від 50 до 75 г сухої пасти.

Related Posts