Чи можна їсти коропа?

Карпи продаються в торгових точках всього світу практично цілий рік. Їх можна вживати вареними, запеченими чи смаженими. Досвідчені дієтологи вважають, що високий вміст жирів у м'ясі коропа слід компенсувати, подаючи цю рибу із зеленню, овочами та лимоном.

У коропів дуже смачне, ніжне, трохи солодкувате м'ясоале багато дрібних кісток. Якщо ви збираєтеся робити рибний фарш, можна перемолоти м'ясо коропа разом із кістками — вони не відчуватимуться.

У натуральних умовах короп воліє вживати з водної поверхні плаваючі рослини/водорості, комарів, мошку та личинки мух та жуків, які впали у воду. Нижче, у товщі води, він шукає дафнію, пуголовків і малька.

Лусочки сазана обрамлені в темний відтінок, у той час як у коропа однотонне світле забарвлення. Увага! Сазан має більшу, якщо порівняти з тулубом, голову. Короп також має горбок за головою, тоді як у сазана Найбільш пологий перехід до спинної зони.

Related Posts