Чи можна їсти фунчозу просто так?

Фунчоза вживається в супах та салатах, чудово гармонує з рибою, м'ясом (особливо з курячим) та овочами. Вона відмінно потоваришує з морепродуктами і підійде до страви зі смаженими грибами. Фунчоза ідеально підходить для дієт. Є салат із фунчози, самостійно приготовлений і без надмірностей, можна нескінченно.May 14, 2012

Фунчоза у кулінарії Фунчозу вживають як в гарячому, так і в холодному вигляді вона є добавкою до супів, може виступати як гарнір чи основа для салатів. Фунчоза поєднується зі свіжими та маринованими овочами, рибою, морепродуктами, відвареним м'ясом та запеченим птахом.

Рецепт пп фунчози підходить тим, хто дотримується дієти. Цю страву також готують у піст, тому що в ній містяться лише рослинні інгредієнти. У локшини досить висока калорійність – 320 ккал.

Для нормальної роботи ШКТ його робить корисним і відсутність глютену. Фунчоза з усією своєю користю до того ж є продуктом, систематичне вживання якого позитивно позначається на красі волосся, гладкості шкіри та міцності нігтів. Це робить його одним із важливих компонентів раціону сучасної жінки.

Related Posts