Чи можна їсти багато кукурудзи?

Звичайній здоровій людині достатньо з’їсти на день приблизно 200 грам кукурудзи – так вона отримає всі необхідні вітаміни і мінерали. А ось більше вже не рекомендується, бо можуть виникнути побічні дії у вигляді проблем зі шлунково-кишковим трактом .Aug 2, 2018

Регулярне споживання кукурудзи може зменшити ризик інсульту, діабету і серцево-судинних захворювань, тому що організм отримує достатню кількість харчових волокон, клітковини, калію, магнію, фосфору, вітаміну Е та інших корисних речовин, що містяться в кукурудзі, які активізують метаболічні процеси.

Добова норма вживання кукурудзи Через високий вміст вуглеводів кукурудзою краще ласувати в 1-й половині дня і їсти не більше 2 качанів на добу. Інакше можливий набір зайвої ваги та виникнення проблем із травленням, адже кукурудза досить важка для шлунка.

Безсумнівна користь вареної кукурудзи в качанах для організму проявляється в прискоренні процесу метаболізму, регенерації клітин м’язових тканин, зміцненні судин. У 100 г зерен цукрової кукурудзи, звареної без солі, міститься всього 95-110 ккал. Качани можна їсти вагітним і тим, хто бажає схуднути, без побоювання давати дітям.

Related Posts