Чи можна довго зберігати цукор?

ДЕРЖСТАНДАРТ За ГОСТом №26907-86 термін придатності цукру-рафінаду та звичайного продукту в мішках у опалюваних кімнатах при температурі від 25 градусів та вологості від 70 % становить до 8 років. Якщо він знаходиться в неопалюваних складах, цей показник зміниться. Цукор-рафінад можна буде тримати до 5 років.21 Nov 2022

в опалюваних складах – до 8 років; у неопалюваних складах – до 5 років. 1.3. Термін зберігання для цукрупіску та рафінованого цукрупіску у силосах встановлюють трохи більше 2 років.

Термін придатності цукру за Держстандартом не змінюється, якщо він знаходиться вдома. Необхідно стежити, щоб вологість була не більше 70-75%, якщо температурі більше 35 градусів. Якщо вона досягає 40 градусів, то продукція швидко зіпсується.

у неопалюваних складах – від 1,5 до 4 років, залежно від кліматичних умов та виду тари; для цукру-рафінада: в складах, що опалюються – до 8 років; у неопалюваних складах – до 5 років.

Related Posts