Чи можна давати собаці лапи індички?

Лапки індички – ароматні ласощі, що хрумтять на зубах, багаті на хрящову і сполучну тканину, яке містить вітаміни групи В, А, Е і К, а також всі основні для здоров'я тварин мікроелементи (магній, кальцій, фосфор та ін.). – Прекрасно очищає та зміцнює щелепи, ясна та зуби собаки..

НІКОЛИ, ніколи не давайте собакам трубчасті кістки. Гострі сколи таких кісток можуть поранити стравохід, шлунок, кишечник. Ще небезпечніші варені трубчасті кістки, так як при варінні вони стають більш крихкими і при розкушуванні розпадаються на гострі уламки.

Шлунок собаки здатний перетравлювати як сире, і відварене м'ясо. І як сире м'ясо, так і відварене дуже корисні для організму вихованця. Тому кожен власник собаки вирішує собі, яким м'ясом годувати чотирилапого. М'ясо індички багате вітамінами А та Е, кальцієм, калієм, магнієм та залізом.

Індичка буде готова приблизно за такий час:

  1. стегно – 50-60 хвилин;
  2. гомілка – 50-60 хвилин;
  3. шлунок – 60-80 хвилин;
  4. крила – 40 хвилин;
  5. печінка – 25-30 хвилин;
  6. серце – 90 хвилин;
  7. філе стегна, гомілки або грудки – 30-40 хвилин.

13 червня 2020

Related Posts