Як правильно розморожувати буряк?

Буряк можна заморозити попередньо відвареною та порізаною на кубики. Буде свого роду напівфабрикат для вінегрету та інших салатів. Для салатів також можна заморозити варену та натерту на тертці. Взимку залишиться лише вийняти буряк з морозильної камери, розморозити і додати салат.

При заморожуванні буряк зберігає практично всі свої смакові якості та корисні властивості. Для заморозки підходять усі сорти буряків. Я заморожуючи рожеву буряк для борщу, а червону – для приготування ікри.

Як заморозити буряк на зиму для салатів

  1. Крок 1 із 6. Буряк вимити та залити водою. Варити до готовності.
  2. Крок 2 із 6. Остудити та почистити.
  3. Крок 3 із 6. натерти на великій тертці.
  4. Крок 4 із 6. Розкласти по пакетах і відправити в морозильну камеру. …
  5. Крок 5 з 6. Так само можна вчинити з морквою. …
  6. Готово! От і все.

Sep 23, 2016

Related Posts