Що додати до м'яса для біляшів?

До рум'яної скоринки Іншими словами, вони повинні готуватися практично у фритюрі. Смажте з обох боків по 3-4 хвилини, а щоб вироби краще просмажилися, накрийте кришкою сковороду. Викладайте біляші на блюдо дуже акуратно, не перевертаючи, щоб не випливав сік.

Інгредієнти для «Біляші за ГОСТом»: Цукор (в тісто) – 13 г Сіль (7) г – у тісто; 9 г – у начинку) – 16 г Яловичина (котлетне) м'ясо; для начинки) – 700 г

Дуже важливо не перегрівати олію при смаженні. Так як начинка з сирого м'яса, то в середньому час, достатній для прожарювання біляша, має бути не менше 4–5 хвилин з кожної сторони.

Related Posts