Як прожарити духовку?

Щоб прожарити духовку, її просто залишають працювати 1-3 години на максимально можливій температурі. У разі сумнівів, що все зайве вигоріло, процес бажано повторити, можливо, й неодноразово. Духовка готова до нормальної експлуатації, якщо після її включення на кухні не з'являються неприємні запахи.Oct 8, 2018

Для запуску режиму очищення пором Акваклін необхідно налити в лист півлітра води, встановити температуру 50-90 C (залежно від ступеня забруднення) і увімкнути духовку електроплити на 30-40 хвилин. Після цього часу забруднення стають м'якими і легко видаляються зі стінок робочої камери.

Приготування страви в духовці передбачає певний температурний режим. Тому зайвий раз відчиняти дверцята не варто: це порушить технологію приготування.

Нерідко електрична духовка димить при першому включенні після покупки. Причиною задимленості в цьому випадку є пил, що осів на нагрівальних елементах, залишки мастила, фарби, металева стружка та інший наліт.

Related Posts