Скільки часу готувати шиї?

Скільки варити курячі шиї у каструлі У середньому процес варіння курячих шийок у каструлі становить 20-40 хвилин, залежно від кількості продукту. Після перших 20 хвилин можете перевірити готовність продукту шляхом розлому. Якщо з нього витікає прозорий сік, то шийки готові. Не варто відразу виймати їх із бульйону.

– Викладайте курячі шиї в киплячу, трохи підсолену воду; – Варіть шийки під кришкою на слабкому вогні; – під час варіння потрібно знімати піну, що утворюється; – Варяться шиї до готовності приблизно 50 хвилин.

Крок 1. Відваріть індичі шиї. Залийте м'ясо у каструлі водою, посоліть, доведіть до кипіння. Варіть 20-30 хвилин, Бувай шиї не стануть м'якими.

Related Posts